Etusivu Elinkeinot Historia Kuvagalleria Sijainti Yhteystiedot Palaute
Maatalous Metsätalous Saha Kalanviljelylaitos Mökit
 <Takaisin
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mökit

Tule nauttimaan kesästä - ja miksei talvestakin - Ruovedelle. Vuokrattavia mökkejä on tällä hetkellä vain yksi. Se sijaitsee Näsijärven välittömässä läheisyydessä. Jos olet kiinnostunut, yhteystietomme löydät Yhteystiedot-sivuilta.

Lappi

Lapin tila on entinen Pekkalan torppa ja se sijaitsee Pirulanvuoren pohjoispäässä kukkulan laella. Näköala loivasti viettävän pellon yli Näsijärvelle on upea, mistä oheinen kuva antaa vain kalpean aavistuksen. Täällä voit nauttia luonnon rauhasta, sillä lähimmät naapurit ovat puolen kilometrin päässä. Matka Jäminkipohjan kylään on noin 5 km ja Ruoveden keskustaan noin 15 km.

Nykyinen talo on rakennettu 1930-luvulla, ja sitä on laajennettu ja peruskorjattu 1970-luvulla. Keväällä 2005 yläkerran huoneet remontoitiin talvikäyttöön.

Talo on kaksikerroksinen: alakerrassa on iso olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, sauna, pesuhuone ja wc sekä huoltotiloja; yläkerrassa on aula, kaksi isoa makuuhuonetta sekä pieni terassi. Kaikenkaikkiaan talossa voi yöpyä 8-10 henkeä.

Näsijärven rannalla on pieni, rustiikkinen rantasauna. Mökin varustukseen sisältyy myös soutuvene.

Viikkohinnat vaihtelevat vuodenajasta ja vuokrausajan pituudesta riippuen. Katso tästä hinnasto.

 

 

 

 

 


Lapin tila


Näkymä rantaan


Sisältä olohuoneesta

 
     
Etusivu | Elinkeinot | Historia | Kuvagalleria | Sijainti | Yhteystiedot | Palaute